Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egyedi ajándékok minden alkalomra Egyedi ajándékok minden alkalomra

GY.I.K.

Van lehetőség saját termék mintázására?

Természetesen igen, ebben az esetben a terméket az üzletünkbe szükséges eljuttatni.

Címünk: 3860 Encs, Vasút út 9/A. Minden hétköznap 9 és 17 óra közt tartunk nyitva, illetve szombatonként 9 és 12 óra között.

Hozott termékre nem vállalunk garanciát, és csak tiszta, még használatlan állapotban vesszük át!

Amennyiben saját képet is szeretnél a termékre, úgy azt pendrive-on tudod behozni, vagy elég, ha e-mailben elküldöd a banko.dekor@gmail.hu-ra.

Egy darab hozott póló mintázási ára 400-1200 Forint között mozog. Ez módosulhat a minta típusától, méretétől, illetve a rendelt darabszámtól függően.

Mennyibe kerül egy póló készítése?

Az ár függ a póló típusától és a választott mintáktól. Így az ár is mindig az egyedi rendelések alapján változik.

Egy darab környakas/V-nyakas póló felirattal/képpel 3200 Forint és 3700 Forint között mozog, abban az esetben, ha csak egy darab minta feltételéről van szó. Több minta magasabb költségekkel jár.

Egy darab galléros póló felirattal/képpel 3700 Forint és 4200 Forint között mozog, abban az esetben, ha csak egy darab minta feltételéről van szó. Több minta magasabb költségekkel jár.

Van lehetőségem sztornózni vagy módosítani a rendelésem?

Abban az esetben, ha a megrendelt termék gyártását még nem kezdtük el, minden további indoklás nélkül lemondhatod vagy módosíthatod. Ebben az esetben kérünk, hogy a változtatási igényeidet jelezd nekünk e-mailen (banko.dekor@gmail.com), vagy a +36 30/580-5068-as számon!

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?

Erre vonatkozólag nincs korlátozás, 1 darabot is elkészítünk.

Nagyobb rendelés esetén számíthatok mennyiségi kedvezményre?

Ha ilyen kérdésed merülne fel, kérünk, írj nekünk egy e-mailt, ahol később megbeszélhetjük az esetleges kedvezményt, és az így keletkezett végösszeget.

Hol adhatok le rendelést?

Az alábbi felületeken tudod a rendelésedet leadni:

  •  A weboldalunkon keresztül.
  • Üzletünkben személyesen is leadhatod a rendelésedet, kollégáink a boltban mindenben tud segíteni. Itt megnézheted, felpróbálhatod a termékeinket, a felmerülő kérdéseket is meg tudjátok beszélni.

          Üzletünk címe: 3860 Encs, Vasút út 9/A

Tudok több darab terméket rendelni, mint amennyit a webshopon látok?

Kicsivel több időt venne igénybe a tárgyak berendelése üzletünkbe, majd az elkészítése, de megoldható. Ilyen esetben, kérjünk, hogy valamilyen formában lépj kapcsolatba velünk, és egyeztessünk.

Hogy juttatom el hozzátok a kívánt képet vagy mintát?

Személyesen az üzletünkben pendrive-on tudod behozni, vagy elég, ha e-mailben elküldöd a banko.dekor@gmail.hu-ra.

Mennyire tartós a kép a pólón?

A feliratokat, esetleg sziluett képeket egy poliuretán transzferfólia anyagból készítjük, mely vágható és felvasalható. Az üzletünkben ezt egyszerűen „fóliaként” emlegetjük. Ez a módszer tartós, több éven át leválás nélkül képes funkciónálni, így igyekszünk inkább ezt a módját választani a kép felvasalásának a pólódra.

A színes képeket tintasugaras nyomtatóval nyomtatható transzferpapírra vetítjük rá, így kerülnek a pólókra vasalás útján. Mi ezt „kép rányomtatásnak” nevezzük. Ez a módszer nem olyan tartós, mint a fentebb említett, pár mosás után elkezdhet kifakulni, kikopni.

A kiszállításnak milyen költségei vannak?

Szállítási költség bruttó 1800 Forint. 40.000 Forint felett ingyenes.

Az oldal tetejére